cocu-01.jpg

KLASSIKEREN 2019-20

Klart for tippekonk - husk fristen fredag 21. februar!

Det er klart for en ny utgave av supporterklubbens tippekonkurranse. Blir det du som vinner denne gang?

Som vanlig skal 12 påfølgende Derby-kamper tippes.  

Første kamp er hjemmekampen mot Fulham fredag 21. februar, og innleveringsfristen er før kampstart i denne kampen. Siste kamp er Derby-Leeds lørdag 25. april.

Du har altså en drøy uke på deg til å levere tipsene, så begynn allerede nå med å sette opp din(e) rekke(r). Du kan levere inn én rekke eller så mange rekker du vil.

Merk at det er ny innleveringsadresse for kupongen og nytt gironummer å betale innsatsen på 100 kroner per rekke til. Så her nytter det ikke å kjøre på repetisjon fra tidligere konkurranser.

Sist sesong var det Jan Yttri som vant tippekonkurransen. Blant 110 deltagende rekker stakk han da av med sin andre seier gjennom tidene.

Vi har hatt over 100 deltagende rekker de seks siste sesongene, og satser på å nå minst det antallet også denne gang. Rekorden stammer fra 2015-16 med 175 rekker.

For 36. gang (?)

Supporterklubben har så vidt vites arrangert tippekonkurransen 35 ganger tidligere, fra den første konkurransen i 1979-80.

Vi skriver ”så vidt vites” fordi dagens styre er usikre på om det ble arrangert konkurranse i sesongene 1981-82 og 1985-86. Hvis noen der ute sitter på opplysninger om disse sesongene, hører vi derfor gjerne fra dere.

Uansett: Én person har så langt vunnet tippekonkurransen tre ganger: Finn Morten Steen.

Mens hele sju personer har vunnet to ganger: Rolf Ottar Antonsen, Bjørn Tore Haugen, Roger D. Helgesen, Ole Morten Hæg, Arne KarlsenJohar Mæhle og Jan Yttri.

Det blir løpende oppdatering av rekkefølgen i konkurransen på supporterklubbens nettside og Facebookgruppe.

Hvem vinner denne gang? 25. april 2020 vet vi svaret. 

KLIKK HER FOR FULLSTENDIG REGLEMENT OG NEDLASTBAR KUPONG.

Tags: Klassikeren Klassikeren19-20