derby-supporters-01.jpg

KLASSIKEREN 2021-22

Klart for tippekonk og spleiselag - tippefrist 1. mars!

Det er klart for en ny utgave av supporterklubbens tippekonkurranse. Blir det du som vinner denne gang?

Som vanlig skal 12 påfølgende Derby-kamper tippes.  

Igjen er det sesongens 12 siste kamper som skal spås, med første kamp borte mot Cardiff City allerede tirsdag 1. mars. Innleveringsfristen er dermed naturligvis før kampstart i denne kampen. Siste kamp er det omvendte oppgjøret i serieavslutningen, med Derby County v Cardiff City lørdag 7 mai.

Du har altså en meget drøy uke på deg til å levere tipsene, så begynn allerede nå med å sette opp din(e) rekke(r). Du kan levere inn én rekke eller så mange rekker du vil.

Forrige sesong var det Andreas Tveiten 3 som vant tippekonkurransen. Blant 116 deltagende levde spenningen i aller høyeste grad til siste slutt, både i tippekonkurransen og i den heseblesende serieavslutningen hjemme mot Sheffield Wednesday.

Lornts Bruem 3 og Finn Morten Steen 1 var øvrige tippere på pallen.

Vi har hatt over 100 deltagende rekker de åtte siste sesongene, og satser på å nå minst det antallet også denne gang. Rekorden fra 2015-16 med 175 rekker står seg foreløbig fortsatt.

Ingen pengepremie, men viktig innsats!

De fleste som leser dette kjenner nok allerede godt til situasjonen Derby County Football Club befinner seg i, hvor man trenger hvert et pund man kan få skrapt sammen.

Det har tidligere vært oppfordret til å "kjøpe billetter til folk", men dette har vist seg vanskelig med tanke på risikoen ved å "gi bort" sin FanID.

Ettersom klubben er under administrasjon er det også begrenset hvordan man kan benytte en eventuell større donasjon.

De siste ukene har det derimot kommet frem en god løsning, hvor man via Storbritannias svar på Spleis, "JustGiving", kan donere valgfritt beløp til the "Rams Family Fund", som driftes av Derby County Community Trust, som videre bruker pengene til å kjøpe billetter til vanskeligstilte i Derbyområdet.

Dermed er man både med på et spleiselag for klubben, hjelper til å fylle Pride Park til meget viktige kamper i sesonginnspurten, samt at man gir en vanskeligstilt i Derbyområdet et lite lysglimt.

Med andre ord er årets innsats £10 til JustGiving per rekke, og den vanlige pengepremien på inntil kr 2 500 bortfaller dermed.

Her står klubbens eksistens på spill, samtidig som man uansett vil ta med seg heder og ære. Og man skal heller ikke se bort fra en eller flere fine Derbyoverraskelser i posten til den som til slutt skulle stå som vinner.

Det vil allikevel trekkes de sedvanlige bokpremiene blant tipperne med fulltreff i enkeltkamper.

Det vil legges ut en egen artikkel som viser hvordan man donerer til Rams Family Fund. Dette er i hovedsak en kortbetaling, på mer eller mindre samme måte som Spleis i Norge. Det er dog valgfritt å donere et ekstra beløp til JustGiving (i tillegg til det man donerer til Rams Family Fund), til forskjell fra i Norge, hvor Spleis tar en prosent av donasjonen. Det er også mulig å donere £0 ekstra. Dette får bli opp til den enkelte tipper.

Etter at man har donert videresender man mailen med tipperekkene som vedlegg til følgende mailadresse:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

For 38. gang (?)

Supporterklubben har så vidt vites arrangert tippekonkurransen 37 ganger tidligere, fra den første konkurransen i 1979-80.

Vi skriver ”så vidt vites” fordi dagens styre er usikre på om det ble arrangert konkurranse i sesongene 1981-82 og 1985-86. Hvis noen der ute sitter på opplysninger om disse sesongene, hører vi derfor gjerne fra dere.

Uansett: Én person har så langt vunnet tippekonkurransen tre ganger: Finn Morten Steen.

Hele sju personer har vunnet to ganger: Rolf Ottar Antonsen, Bjørn Tore Haugen, Roger D. Helgesen, Ole Morten Hæg, Arne KarlsenJohar Mæhle og Jan Yttri.

Det blir løpende oppdatering av rekkefølgen i konkurransen på supporterklubbens nettside og Facebookgruppe.

Hvem vinner denne gang? Lørdag 7. mai 2022 vet vi svaret. 

KLIKK HER FOR FULLSTENDIG REGLEMENT OG NEDLASTBAR KUPONG.

Tags: Klassikeren Klassikeren 21-22