derby-supporters-01.jpg

KLASSIKEREN 2022-23

Ti dager til tippefristen for ti kamper - lørdag 18. mars!

Det er klart for en ny utgave av supporterklubbens tippekonkurranse. Blir det du som vinner denne gang?

Til vanlig skal 12 påfølgende Derby-kamper tippes. Denne sesongen har det gått noe fort i svingene, og for å gi "røkla" noe tid til å få plottet sine tips blir det en forkortet versjon med bare 10 kamper denne sesongen.

Det er sesongens 10 siste kamper som skal spås, med første kamp hjemme mot Fleetwood Town lørdag 18. mars. Innleveringsfristen er dermed naturligvis før kampstart i denne kampen. Siste kamp er den potensielt nervepirrende serieavslutningen borte på Hillsborough, med Sheffield Wednesday v Derby County søndag 7. mai.

Du har altså en meget drøy uke på deg til å levere tipsene, så begynn allerede nå med å sette opp din(e) rekke(r). Du kan levere inn én rekke eller så mange rekker du vil.

Forrige sesong var det Nils Johan Dahl 2 som vant tippekonkurransen. Blant 82 deltagende levde spenningen i aller høyeste grad til siste slutt, til tross for at nedrykket var et faktum en stund før siste seriekamp.

Nils Johan Dahl 1 tok like godt andreplassen, med Torger Torgersen 2 på tredje. Begge de to kun poenget bak teten, med antall fulltreffere som skilleregel. For øvrig skal Finn-Arne Haugen 1, Fredrik Jarstadmarken 1 og Aage Skauvik 2 nevnes, da de også havnet på samme poengsum som andre- og tredjeplass, men røk på skilleregelen om "flest antall rekker".

Vi har hatt over 100 deltagende rekker åtte av de ni siste sesongene, og satser på å nå minst det antallet også denne gang. Rekorden fra 2015-16 med 175 rekker står seg foreløbig fortsatt.

Pengepremien er tilbake!

De fleste som leser dette kjenner nok allerede godt til situasjonen Derby County Football Club befant seg i forrige sesong, hvor man behøvde hvert et pund man kunne få skrapt sammen.

Fjorårets innsats gikk dermed til the "Rams Family Fund",som driftes av Derby County Community Trust, som videre brukte pengene til å kjøpe billetter til vanskeligstilte i Derbyområdet.

Dermed var man både med på et spleiselag for klubben, hjalp å fylle Pride Park til meget viktige kamper i sesonginnspurten, samt at man gav en vanskeligstilt i Derbyområdet et lite lysglimt.

Klubben er nå heldigvis reddet av David Clowes, og vi returnerer til den vante pengepremien som er maksimalt 50% av innsatsen, begrenset oppad til kr 2 500.

Det vil også trekkes de sedvanlige bokpremiene blant tipperne med fulltreff i enkeltkamper.

For 39. gang (?)

Supporterklubben har så vidt vites arrangert tippekonkurransen 38 ganger tidligere, fra den første konkurransen i 1979-80.

Vi skriver ”så vidt vites” fordi dagens styre er usikre på om det ble arrangert konkurranse i sesongene 1981-82 og 1985-86. Hvis noen der ute sitter på opplysninger om disse sesongene, hører vi derfor gjerne fra dere.

Uansett: Én person har så langt vunnet tippekonkurransen tre ganger: Finn Morten Steen.

Hele åtte personer har vunnet to ganger: Rolf Ottar Antonsen, Bjørn Tore Haugen, Roger D. Helgesen, Ole Morten Hæg, Arne KarlsenJohar Mæhle, Jan Yttri og Nils Johan Dahl.

Det blir løpende oppdatering av rekkefølgen i konkurransen på supporterklubbens nettside og Facebookgruppe.

Hvem vinner denne gang? Søndag 7. mai 2023 vet vi svaret. 

KLIKK HER FOR FULLSTENDIG REGLEMENT OG NEDLASTBAR KUPONG.

Tags: Klassikeren Klassikeren 22-23