KAMPBILLETTER

 Informasjon om hvordan man går frem for å anskaffe billetter til Derbykamper gjennom DCSCNB. 

Viktig informasjon for billettbestilling

Derby County Football Club har fra 2017-18 av gitt beskjed om at de ikke tar imot bestillinger uten gyldig 'FanID'. Dette gjelder også bestillinger gjennom supporterklubber.

'Fan ID' er ditt kundenummer hos DCFC, og det samme du bruker ved blant annet innlogging til RamsTV. Dette du altså ha om du ønsker å bestille billetter gjennom DCSCNB - det er ikke nok å bare være medlem av Derby County Supporters Club, Norway Branch.

Å opprette 'FanID' er gratis, og kan enkelt gjøres på DCFCs offisielle nettside. Du kan eventuelt klikke HER for å gå direkte til registreringsskjema.

Det er veldig viktig at man registrerer seg med riktige oppplysninger, og at man oppgir korrekt 'FanID' til supporterklubben ved billettbestillinger.

BILLETTER VIA DCSCNB

Med medlemskap i vår offisielle supporterklubb kan du bestille billetter til Derby Countys hjemme- og bortekamper. På bortebane er det bestillingsfrister, men det er alltid en fordel å være tidlig ute også for billetter til hjemmekamper, da the Rams har solgt i overkant av 20'000 sesongkort for 2018-19. En tommelfingerregel vil være å bestille en drøy måned i forveien, om man vil ha bekreftet billett.

Bestiller man senere enn dette er det altså stor sannsynlighet for at det er utsolgt.

PS! Vi prioriterer alltid våre betalende medlemmer ved tildeling av billetter. Med ledig kapasitet får selvsagt våre medlemmers reisefølge også billetter.

 • Alle bestillinger sendes pr epost til supporterklubbens leder, Sven Ole Høvring:
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Alle betalinger skjer til kontonummer 3361.17.16910.

Bestilte billetter blir betalt med supporterklubbens MasterCard, og 'faktura' blir sendt ut på mail til den enkelte. Dette gjøres ettersom verken billettkontoret eller supporterklubben vil ta imot kortdetaljer via epost.

Billettene blir så lagt til avhenting på Ticket Office på Pride Park. Ved bortekamp er det mulig å få billettene tilsendt i posten i forkant.

Medlemsfordel for våre medlemmer i 2018-19

I forbindelse med supporterklubbens 40 års jubileum ønsket vi å gi noe tilbake til våre lojale medlemmer og slo til med jubileumskurs på det britiske pundet på kr 10 ved billettkjøp.
Denne opprettholder vi også i 2018-19!
Dette gjelder kun betalende medlemmer av DCSCNB. Øvrige billetter belastes med en pundkurs på kr 12, som dekker administrasjonskostnad og risikoen ved valutaendringer.

HJEMMEKAMPER

Når man sender bestillingsmail om billetter til hjemmekamper er det viktig å ta med følgende:

 • Kamp
 • Navn og Fan ID på bestiller
 • Antall billetter totalt
 • Alder på ALLE som skal ha billetter
 • Eventuelt ønske om tribuneplassering

South Stand (bak mål) finner du vårt svar på 'the Kop', hvor den hardbarkede og høyrøstede fansen står og synger. West Stand er tribunen hvor man finner innbytterbenkene og direktørboksene. East Stand er på motsatt langside med god utsikt. Bak motsatt mål har man North Stand som er litt mer familievennlig område.

Bestilte og betalte billetter legges til henting på Ticket Office under bestillers eget navn. Ta med legitimasjon med navn til billettkontoret for å unngå forvekslinger.

Du finner billettkontoret til venstre for stadions hovedinngang. På kampdager settes det opp en egen bod for «Collections» like utenfor billettkontoret.

Billetter til hjemmekamper legges normalt ut for salg en drøy måned før selve oppgjøret. DCSCNB står med sin kontakt med Ticket Office først i køen, og får billettene lagt av så fort de offisielt er i salg. Skal du på kamp er det uansett lurt å ta kontakt så snart som mulig!!


BORTEKAMPER

Når man sender bestillingsmail om billetter til bortekamper er det viktig å ta med følgende:

 • Kamp
 • Navn, alder og Fan IDALLE som skal ha billetter
 • Om man ønsker å plukke billettene opp på Pride Park eller få hjem i posten.

På bortekamp får man selvsagt billetter sammen med Derbyfansen på bortetribunen.

Antallet bortebilletter Norway Branch tildeles til enhver kamp vil også i 2017-18 variere fra kamp til kamp. Derby County Supporters Club sentralt blir tildelt en pott billetter til hver kamp, som så fordeles til de forskjellige branches. Om antallet bestilte billetter (innen fristen) er lavere enn antallet bestilte billetter, går disse tilbake i «potten», og fordeles på andre branches. Om antallet bestilte billetter (innen fristen) overstiger antallet tildelte billetter kan Norway Branch «søke om flere», og tildeles flere dersom andre branches har billetter «til overs» som har gått tilbake i hovedpotten. Dersom etterspørselen er større enn tilbudet og det eventuelt blir rift om billettene er det tidligere sesongers bestillingstall som legges til grunn for tildelingen. Derfor vil det altså lønne seg å bestille gjennom supporterklubben, og å bestille så fort man har mulighet.

Når fristene er kjente vil man finne dem i billettboksen på forsiden på derbycounty.no. Bestiller man etter at fristen har gått ut, må billettene gå helt til «General Sale» for at man skal kunne bestille dem.

Informasjon om frister for å være sikret billetter til bortekamper vil legges ut fortløpende på denne siden ettersom det foreligger fra billettkontoret. Disse fristene settes ofte FØR billettprisene er bekreftet, men om man budsjetterer med en pris på £30 for en voksenbillett, +/- £10 avhengig av motstander er man ikke så langt fra sannheten. Er tildelingen begrenset vil det være «første medlem til mølla»-prinsippet som gjelder, så det er alltid lurt å være ute i god tid. Kort forklart vil det si at medlemmer som har bestilt innen fristen får tildelt billetter først - før eventuelt reisefølge får sine billetter tildelt, om det skulle være flere ledige.

PS! Kamper det trolig vil være meget begrenset antall billetter til i 2017-18-sesongen er mot Rotherham United (liten stadion), Brentford (liten stadion) og Nottingham Forest (tull og vas!).

ROADRIDER

Dersom man oppholder seg i Derby og skal derfra på bortekamp, kan et sete på RoadRider-bussene være en grei løsning. Disse bestilles og hentes sammen med billettene.


Klikk her for informasjon om å komme seg til Derby.

Klikk her for informasjon om hotell, puber og restauranter i Derby.

Klikk her for generelle groundhoppertips.

Klikk her for informasjon om bestilling av kampbilletter gjennom DCSCNB.