DERBY COUNTY PÅ TV


Fredrik Jarstadmarken


I forkant av 2017/18 sesongen var det offentligjort at English Football League(EFL) skulle bytte ut den gamle Player-plattformen med en ny iFollow-plattform. Det banebrytende med dette var at alle EFL-kamper som ikke blir sendt på tradisjonell TV, nå ville blitt gjort tilgjengelig for streaming utenfor Storbritannia. Derby valgte å ikke bli med på denne overgangen fordi de ville produsere kampene selv. Dermed lanserte klubben RAMS TV. Med iFollow blir kampene filmet fra en kameravinkel og kampene blir sendt uten kommentatorer og repriser. På RAMS TV blir kampene filmet fra 13 kameravinkler, og vil inneholde alt fra repriser, studio før og etter kamp og kommentatorer. Når Derby spiller bortekamper vil produksjonen være annerledes, ettersom det er hjemmelagene som produserer kampene for streaming. Man vil dermed oppleve at kvaliteten på hjemme og bortekamper vil variere. Det viktigeste er dog at vi får sett alle kampene Derby spiller i ligaen denne sesongen. RAMS TV har dessverre ikke rettigheter til å sende cupkamper eller kamper som går på tradisjonell TV.

Tilgang til RAMS TV koster £110 per år, £12,50 per måned eller £5 per kamp. Tilgang kan kjøpes her, og man bør kjenne sin besøkelsestid:

www.dcfc.co.uk/page/ramstv-live-streaming

I år er det Viasat som har rettighetene til å vise Championshipfotball. Man kan dermed se de vanlige TV-kampene på Viasat Fotball eller Viaplay.

Under kan dere se en oversikt over hvilke kamper som går på RAMS TV og hvilke kamper som går på Viasat/Viaplay.

08. SEPTEMBER

Championship

DERBY - HULL

12. SEPTEMBER

Championship

DERBY - IPSWICH

16. SEPTEMBER

Championship

BRISTOL CITY - DERBY

23. SEPTEMBER

Championship

DERBY - BIRMINGHAM

28. SEPTEMBER

Championship

BRENTFORD - DERBY

30. SEPTEMBER

Championship

CARDIFF - DERBY

* TV-kampene f.o.m oktober er ikke offentligjort ennå. Siden vil bli oppdatert så fort som dette er klart.

** Endringer kan forekomme.