SKADER

Oppdatert 23. januar 2020.

OBS: Returdatoene nedenfor er kun løse estimater og må derfor ikke tas bokstavelig.

Krystian BIELIK - Ute for Sesongen

Vår rekorddyre polakk skulle få noen minutter under beltet i en U23-kamp etter å ha vært suspendert etter en utvisning mot Charlton. Kampen mot Tottenham U23 på Loughborough Stadium ser trolig ut til å ha blitt hans siste i 2019-20, og med en alvorlig kneskade ryker sannsynligvis også et eventuelt EM med Polen i sommer.

George EVANS - Mars/April

Midtbanespilleren pådro seg en leggskade på trening like før jul, og er trolig ute frem til påske. Det skal være nødvendig med bilder av skaden for å kunne fastsette noe returdato.

Graeme SHINNIE - Januar/Februar

Den 'nye Craig Bryson' måtte ut med en hamstringskade tidlig i hjemmeseieren mot Preston, og det viste seg å være verre enn først antatt. Forhåpentligvis er han tilbake på banen i løpet av noen uker.

Mason BENNETT - Februar/Mars

Også vår yngste spiller gjennom tidene måtte ut i hjemmeseieren mot Preston. Angriperen fikk seg en smell i ankelen, og har vært nødt til å gjennomgå en operasjon. Trolig tilbake i trening når våren inntar Moor Farm.

Ikechi ANYA - Ubestemt Tid

Spilleren som ingen egentlig husket at fortsatt var i klubben ble fløyet ens ærend til pre-season i USA etter at Cocu hadde overtatt ansvaret, og var litt involvert i treningskampene. Siden han måtte ut med en leggskade i siste før sesongstart mot Rangers har ingen sett ham. Når han først nærmer seg normal trening får han i følge Cocu tilbakeslag, og ting må tas forsiktig. Spiller trolig aldri mer for the Rams.

Jack MARRIOTT - Slutten på Januar

Er det holdningene? Er det managerne det er noe galt med? Har han mistet det? Det spekuleres mye i hvorfor Jack Marriott ikke spiller, men for øyeblikket skal han være ute med en lårskade. Forhåpentligvis er han tilbake i trening over helga.

KARANTERER

I øyeblikket ingen Derbyspillere som har karantene.

RØDE KORT 2019-20:

Scott MALONE - 1
Krystian BIELIK- 1
TOTALT - 2

GULE KORT 2019-20:

Tom LAWRENCE - 11
Duane HOLMES - 6
Scott MALONE - 4
Krystian BIELIK - 3
Graeme SHINNIE - 3
Jayden BOGLE - 3
Jason KNIGHT - 3
Martyn WAGHORN - 3
Craig FORSYTH - 2
Tom HUDDLESTONE - 2
Florian JOZEFZOON - 2
Chris MARTIN - 2
Andre WISDOM - 1
Max LOWE - 1
Curtis DAVIES - 1
Matt CLARKE - 1
George EVANS - 1
Louie SIBLEY - 1
TOTALT - 77

Suspensjonsregler (England):
5 gule kort innen 31. desember: 1 kamps karantene.

10 gule kort innen andre spillehelg i april: 2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen: 3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk 3 kampers utestengelse.